Görög válság - avagy messze még a nyár?
2010. május 13. írta: joebalna

Görög válság - avagy messze még a nyár?

Már fogynak a helyek, de a nyár közepén is vannak még szabad hetek. Az a tapasztalatom pár éve már, hogy az emberek szeretik a last minute megoldásokat, mostanában már az élet más területein is.

"Ráérünk még kitalálni", "meg is kell azt érni", stb.

A görög válság kapcsán felmerült sokakban, hogy szabad-e oda menni idén nyáron? Na, erre a kérdésre ember legyen a talpán, aki tud válaszolni helyesen. Az én véleményem az, hogy valószínűleg még kedvezőbb lehetőségeket lehet majd idén találni. Ezzel együtt biztos lesz olyan cikk az index-en, hogy "xy utazási iroda nem hozta haza az utasait" vagy "az YZ iroda nem azt igérte, ami a prospektusban volt".

Az is kérdés, hogy látva a görögöknél elszabadult indulatokat, neki merünk-e vágni az útnak. Krétára mondjuk biztosan elmennék... :-)

Horvátország szerencsére most nyugodt, remélem, hogy így is marad. Miskovici ezen nyugodtságon belül is kiemelkedő helyet foglal el. Pár napja mondta az egyik ismerősöm, - miközben lefoglalt egy hetet - hogy tavaly Olaszországban voltak, de az igazi pihenés: Pag.

Mi 2001 óta minden nyáron ott vagyunk (ha lehet, többször is egy évben), más nyaralások mellett is. Az utóbbi években már "fullra" kihasználjuk a helyet, 12-en megyünk egyszerre. Idén kellett kérnünk egy másik szállásadótól is egy plusz apartmant, mert még hatan szeretnének jönni a törzs-csapaton felül.

Szóval, nincs már messze a nyár (ha jól számolom, egy hónap sincs :-D), ne halogasd Te sem a döntést! A csúcs szezonban már fogynak mindenütt a helyek. Olyan ez, mint az OTP részvény 1300 Ft-on. Ha lemaradtál, az a hajó elment...

Szeretném még azt is elmondani, hogy nekünk nincs ebből az ajánlásból különösebb hasznunk. Annyi azért mégis, hogy nem mástól függ, hogy mikor nyaralunk. A legnagyobb haszon pedig az, hogy jól érezzük magunkat, és a pagi barátaink szeretnek, és örömel, szinte családtagként fogadnak...

Ez a cikk nem Neked szólt, mert Te már most keresgélsz. Kérlek mutasd meg olyanoknak, akik még nem döntöttek!

Köszönöm! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://pagi.blog.hu/api/trackback/id/tr961999138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsóóti 2010.07.02. 10:34:50

Jól kiraktátok, ahogy habtestem élettelen bálnatetemként ringatózik a gyönyörű tengeröböl felszínén.. :))
süti beállítások módosítása