A többség sajnos itthon maradt...
2010. augusztus 16. írta: joebalna

A többség sajnos itthon maradt...

Hazajöttünk mi is a nyaralásból, és a rossz hír Nektek, hogy a nyáron már nincs töb hely. Szeptember második hetében még esetleg mehettek, akkor még jó az idő, az esték már hűvösebbek.

Remélem, hogy jövőre azokk is mehetnek, akik most lemaradtak. Köszönöm  a rengeteg telefonhívást, érdeklődést a tulajdonos-szállásadóink nevében!

Idén voltunk a Paklenica nemzeti parkban, ami egy fantasztikus völgy, kanyon a Velebitben. 400 méter szintkülönbség, de az asztmás barátunk is "megmászta" a hegyet. Az igazi hegymászóknak lehetett a legjobb élvezet, ők is rengetegen lógtak a köteleken, de nekünk is nagyon nagy élmény volt. Ajánlom mindenkinek, aki Zadar környékén nyaral, és kicsit alacsonyabb a hőmérséklet - mint például ősz elején!

A bejegyzés trackback címe:

https://pagi.blog.hu/api/trackback/id/tr562225764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása