Jó nyaralást!
2012. július 28. írta: joebalna

Jó nyaralást!

Idén megint megtelt a teljes augusztusi hónap, több család is visszatérőként szinte már hazajár ide. Jó érzés, amikor a helybeliek már előre köszönnek, és ismerősként mosolyognak ránk... Házigazdánk több, mint 30 éve nyaral Miskoviciben, és egy kellemes nyári éjszakán egy hideg ital mellett elmondta, hogy nem tud betelni azóta sem a hellyel, a kilátással, a tengerrel.

foglaltsag2012_5.jpg

Ahogy látszik, már csak szeptemberben lehet menni a hónap közepéig, vagy érdemes jövőre gondolva elrakni ezt a honlapot a kedvencek közé...

Ha szeretnéd, hogy a VIP vendégekkel egyszerre kapj információt a jövő évi lehetőségekről, akkor küldj egy mailt a sarai.jozsef@gmail.com -ra, és tavasszal elküldjük neked is az emlékeztető levelünket.

Jó nyaralást kívánok mindenkinek, akár Miskovicibe mész, akár máshová a világban!

Legyen itt ismét az egyik kedvenc képem zárásként:

IMG_7526.jpg

Ha van kedvenc képed, ami ott készült, küldd el nekem, és kirakom ide. Előre is köszi!

sarai.jozsef@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://pagi.blog.hu/api/trackback/id/tr664683585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása